Noutăți și comunicate

Concert Ne Obliviscaris în Club Rockstadt din Brașov

16 octombrie 2018
Concert Ne Obliviscaris în Club Rockstadt din Brașov
Marți, 16 octombrie 2018 sunteţi invitaţi în Club Rockstadt la un concert al trupei Ne Obliviscaris. După debutul în România la Rockstadt Extreme Fest, urmat de un show memorabil la Rockstadt Indoor Fest, Ne Obliviscaris revin pentru un show exclusiv în România, la Club Rockstadt din Brașov.

Showul coincide cu turneul de promovare a noului album al grupului australian, Urn, al treilea din carieră și totodată un moment definitoriu în cariera unui grup ce a spart și a redefinit bariere muzicale. Ne Obliviscaris au stăpânit și apoi rebalansat elemente cheie ale muzicii progresive pentru a-și contura un sound unic, o dinamică între metalul extrem și muzica progresivă.Lansați în 2003, numele Ne Obliviscaris își găsește inspirație în Argyll, Scoția, parte a mottoului Clanului Campbell, 'forget not'. Încă din primul moment al existenței sale, Ne Obliviscaris a însemnat un colectiv de muzicieni excepționali ce nu aveau să urmeze calea tradițională a muzicii. Primul demo, 'The Aurora Veil (2007) a avut un impact masiv în comunitatea underground, mult mai departe de continentul australian, iar albumul de debut Portal Of I (2012) a ajuns în presa mainstream, lăudat pentru abordarea cu totul aparte a muzicii progresive.

Ne Obliviscaris a continuat să crească odată cu lansarea lui Citadel (2014), adăugând influențe avant-gardiste, jazz, flamenco sau progressive rock.

În paralel cu succesul la nivelul critic și cu o baza masivă de fani în toată lumea, Ne Obliviscaris a ajuns și una din cele mai apreciate nume în materie de experiență live, concertând extins în întreaga lume și acum revenind pentru a treia oară în România.Biletele pentru showul Ne Obliviscaris la Brașov sunt disponibile în rețeaua Iabilet.ro sau local la club Rockstadt, la următoarele prețuri:
  • Presale - 35 de lei (până în data de 7.09)
  • Regular - 45 de lei (inclusiv în ziua concertului, în limita numărului rămas disponbil)
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/452545218594634/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top