Noutăți și comunicate

Concert Natalie Imbruglia la Beraria H din Bucuresti

29 aprilie 2017
Concert Natalie Imbruglia la Beraria H din Bucuresti
Sambata, 29 aprilie 2017, Natalie Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebra in cadrul unui show acustic la Beraria H din Bucuresti. Turneul international acustic al celebrei artiste porneste pe 22 aprilie 2017 in Rusia si va include si Romania alaturi de tari ca Marea Britanie, Italia, Croatia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.A ramas o singura saptamana in care mai gasiti bilete la preturi earlybird. Incepand cu data de 15 martie 2017 acestea se vor scumpi. Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

  • EARLYBIRD pana pe 15 martie: Categoria A – 135 de lei, Categoria B – 99 de lei, Categoria C – 70 de lei
  • PRESALE pana pe 29 aprilie: Categoria A – 150 de lei, Categoria B – 120 de lei, Categoria C – 90 de lei
  • LA INTRARE: Categoria A – 170 de lei, Categoria B – 140 de lei, Categoria C – 100 de lei

FOARTE IMPORTANT: Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa va rezervati si masa la Beraria H direct prin telefon la 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si veti fi sunati inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email la vreau@berariah.ro. Nu se fac rezervari fara biletele cumparate. Toate biletele au loc la masa. Numarul de bilete este limitat.Natalie Imbruglia

Actrita, cantareata si fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock „Natalie Imbruglia – Alanis Morissette – Sheryl Crow” ce a dominat in anii ’90 televiziunile si radiourile din intreaga lume. Materialele sale au fost vandute in zeci de milioane de exemplare pe intregul glob, iar albumul de debut „Left of the Middle” detine in continuare recordul pentru „Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist”. In 2004, Natalie a fost clasata pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografica i-a adus roluri in pelicule de succes precum Johnny English (2003), Closed for Winter (2009) sau Underdogs (2013).

Cel mai recent album al artistei, Male, a fost lansat in vara anului 2015 si este o incercare inedita si curajoasa de a reinterpreta intr-o maniera feminina si delicata nu mai putin de treisprezece piese compuse si cantate de voci barbatesti celebre. Male a fost primit foarte bine atat de critici, cat si de fanii artistei.

https://youtu.be/VV1XWJN3nJo
https://youtu.be/3Vt0d9YlTC4
https://youtu.be/ZwAd_ag9Q0E

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top