Noutăți și comunicate

Concert M.S. la The Pub Universitatii

8 aprilie 2022
Concert M.S. la The Pub Universitatii
Trupa M.S. a fost infiintata in anul 2000 de Doru Istudor (ex. Harap Alb, Florian din Transilvania, Valeriu Sterian & Compania de sunet, lider Voltaj in 1986 - 1992) alaturi de Cristi Luca, Costica Sandu si George Costinescu. In anul 2002 a fost lansat primul album "Rugina nu moare" urmat de "A Breath Of Fresh Air" - 2006, "A' venit baietii!!!" - 2010 si "Carne de tun" - 2017, toate in format CD.

In prezent membrii trupei, Cosmin Aionita-voce, Mihai Ionescu si Andrei Tatu-chitare, Marian Leusteanu-bas si Doru Istudor-tobe, lucreaza la piese noi pentru un viitor album, iar ultimul videoclip M.S. se numeste "Lant si sudoare".

La 22 de ani de la infiintare si 20 de ani de la "Rugina nu moare" vor avea loc mai multe concerte in Bucuresti, Zalau -15 aprilie, Sibiu - 16 aprilie (alte localitati vor fi anuntate), cu un repertoriu care include material de pe toate albumele plus unele piese mai vechi compuse de Istudor in perioada Voltaj (Cenusa si diamant, Erou, Ochii tai, etc.). Rock inspirat de viata reala! Va asteaptam la The Pub Universitatii cu mult rock, voie buna si bere impreuna cu M.S. la un program de 2 ore!

Bilete pret – 40 lei - https://www.ambilet.ro/tc-events/m-s-band-live-la-the-pub-universitatii/
Acces – ora 19.00 Concert – ora 19.45
Rezervari - 0728 843 782
Website M.S. - www.msmetal.net
YouTube M.S. - www.youtube.com/msmetalnet
Facebook M.S. – www.facebook.com/MSmetalrock


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top