Noutăți și comunicate

Concert Mother of Millions și Allen's Hand în Club Quantic

2 noiembrie 2023
Concert Mother of Millions și Allen's Hand în Club Quantic
Mother of Millions și Allen's Hand vor susține un concert în Club Quantic din București, joi pe 2 noiembrie 2023, de la ora 19:00, in cadrul unui turneu care viziteaza 7 tari.

Bilete:
  • 55 lei - acces general - earlybird in limita a 50 de bilete -> https://bit.ly/48NnQGL
  • 65 lei - acces general - presale – până pe 1.11.2023 inclusiv -> https://bit.ly/48NnQGL
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 2.11.2023 online și la intrare

Informații despre eveniment

Din 2019, dupa ce claparul Makis Tsamkosoglou a decedat pe scena in timpul unui concert, Mother of Millions a ramas o trupa prog-metal formata din 4 membri, cu sediul în Atena, Grecia, avandu-l vocalist pe George Prokopiou de la Poem.
Trupa a lansat 4 albume, „Human" (Bungalo 2014), „Sigma" (ViciSolum Productions 2017), Artifacts (ViciSolum Productions 2019), Orbit (ViciSolum Productions 2022) obținând cele mai pozitive recenzii din partea publicului și a presei muzicale globale. Un nou EP intitulat „Orbit" va veni în curând, în timp ce Mother of Millions lucrează la un nou album.
Grupul a susținut spectacole sold-out la Atena, a făcut turnee în Europa și a împărțit scena cu artiști care definesc metalul modern, precum Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous.
Soundul Mother of Millions este in acelasi timp masiv cat și cinematografic, cu peisaje sonore intense care implică ritmuri elaborate, estetică populară și melodii rock progressive.
https://www.facebook.com/motherofmillionsband

Asculta noul EP, Orbit, pe toate platformele de streaming - https://orcd.co/mother-of-millions-orbit



Rockerii alternativi/progresivi Allen's Hand sunt o trupă eretică formată în 2008 și până în prezent și-au lansat albumul de debut „Linear" și următorul album dublu „French Fries Are The Devil / The Devil's In The Mayo".
În prezent, lansează o serie de single-uri, inclusiv „Thermochemistry", „Pina Colada", „Poutsatron" etc., ce vor ajunge pe următorul album al trupei, numit „Chicken King"…!
Facebook: facebook.com/allenshand
Instagram: instagram.com/allenshandband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5agBdbx5bAhnSpxPwYgk8m
Youtube: https://www.youtube.com/@Allenshand
Bandcamp: https://allenshand.bandcamp.com/
Site: https://allens-hand.com


Evenimente recomandate

Top