Noutăți și comunicate

Concert Morcheeba la Arenele Romane

24 iunie 2022
Concert Morcheeba la Arenele Romane
Morcheeba va susține un concert la Arenele Romane din București, vineri pe 24 iunie 2022. Concertul va incepe la ora 18:00, iar in deschider vor canta cei de la Golan.


Informații despre eveniment

Skye Edwards si Ross Godfrey se intorc anul acesta in Romania, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus in pandemie si lansat in primavara lui 2021. Albumul exploreaza soundurile experimentale cu care duo-ul londonez ne-a obisnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de cariera, continuand calatoria muzicala ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice si i-a facut cunoscuti in toate colturile lumii, cu vanzari de miloane de albume. “Blackest Blue este despre gasirea unei cai de a iesi la lumina in timpurile cele mai intunecate, schimbat, dar intact”.

Albumul contine 10 piese noi, primul extras fiind single-ul "Sounds of Blue":

https://youtu.be/seUrsjiRVeU
Pe 24 iunie 2022, pe scena Arenelor Romane se vor auzi in premiera piesele de pe “Blackest Blue”, precum si piese Morcheeba deja foarte cunoscute si iubite de public.

Inaintea showului Morcheeba duoului i se va alatura special guest GOLAN, care au lansat recent cel de-al doilea material discografic, intitulat "I".
https://www.youtube.com/watch?v=g3rULaRniYQ

Bilete:
  • PREMIUM SEATED (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 235 lei
  • GOLDEN STANDING (in picioare, in fata scenei): 160 lei
  • GENERAL ACCESS (cu loc pe scaun sau in picioare, in spatele zonei Golden): 115 lei
Dupa epuizarea primelor 500 de bilete early bird, preturile biletelor in presale vor fi:
  • PREMIUM SEATED (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei
  • GOLDEN STANDING (loc in picioare, in fata scenei): 195 lei
  • GENERAL ACCESS (cu loc in picioare sau pe scaun, in spatele zonei Golden): 145 lei
Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/135AWYiarMORCHEEBA:

Youtube: https://www.youtube.com/realmorcheeba
Website: www.Morcheeba.uk
Facebook: www.facebook.com/MorcheebaBand
Instagram: https://www.instagram.com/morcheebaband

GOLAN:

Youtube: https://www.youtube.com/golansound
Website: http://golansound.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/golanmusic
Instagram: https://www.instagram.com/golansound/Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, evenimentul se va desfasura cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si/ sau purtarea mastii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă