Noutăți și comunicate

Concert Moonspell - 30 de ani - la Cluj si Bucuresti

10 mai 2022
Concert Moonspell - 30 de ani - la Cluj si Bucuresti
Celebra trupa Moonspell va sustine un concert la Cluj-Napoca, marti, 10 mai 2022 la /FORM Space, si un concert la Bucuresti, joi, 12 mai 2022, la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 de bilete au pret earlybird.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Moonspell este formatia etalon a scenei metal portugheze, fiind si una dintre cele mai importante prezente ale gothic metalului international.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la inceputul lui 2021. Este vorba de Hermitage, material care a primit laude atat din partea fanilor cat si a specialistilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa si a sustinut turnee in intreaga lume alaturi de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh si multi altii.
(2)concert-moonspell-30-de-ani-la-cluj-si-bucuresti_9033c7.jpgLa concertul din Cluj vor canta in deschidere cei de la MBP.

Moonspell este recunoscuta pentru forta emanata in cadrul showurilor live, forta la care vom fi si noi martori in curand. Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat urmatoarele cu privire la turneul care va ajunge si in Romania: "Suntem bucurosi sa anuntam primele concerte din cadrul 'The Greater Tour' pe care dorim sa il extindem la nivel mondial pentru a sarbatori al treilea deceniu de existenta Moonspell. Suntem nerabdatori sa ne reintoarcem in locurile in care am mai fost sau sa ajungem pe noi teritorii. In 2022 vom fi in turneu si ne vom vedea si la festivaluri iar pentru a sarbatori cele trei decenii Moonspell vom lansa editii comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart."

Bilete pentru concertul Moonspell se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:
  • earlybird - primele 100 de bilete - 99 lei
  • presale - urmatoarele 200 de bilete - 119 lei
  • presale - 139 lei
  • la acces - 170 lei
Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top