Noutăți și comunicate

Concert Moonlight Breakfast si We Singing Colours in club Quantic

1 februarie 2019
Concert Moonlight Breakfast si We Singing Colours in club Quantic

Vineri, 1 februarie 2019, sunteti invitati de la ora 20:00 in club Quantic, la un concert Moonlight Breakfast. In deschidere vor canta cei de la We Singing Colours.

Bilete:
  • 35 lei earlybird - doar primele 150 bilete
  • iaBilet.ro - https://goo.gl/aTBaeX
  • AmBilet.ro - https://goo.gl/g2v8gw
  • 40 lei - presale până joi, 31 ianuarie inclusiv
  • 50 lei - acces general (în ziua evenimentului)

Moonlight Breakfast este un mix urban, agresiv dar în același timp sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing, care te ține în priză. Educația muzicală și vasta experiență a lui Bazzoka a adus o perspectivă unică în producția muzicală. Soundul lor distictiv a reușit să capteze atenția unei largi și variate audiențe care i-a propulsat în centrul atenției pe scena muzicală internațională.

Primul concert al trupei a avut loc în 2011, în fața a 35.000 de oameni în deschidere pentru Jamiroquai.

La Elle Style Awards au primit premiul pentru cea mai bună formație muzicală, iar show-ul a fost numit cea mai bună interpretare muzicală pentru export de catre directorii muzicali ai celor mai importante posturi de radio alternativ. Au petrecut ultimii 7 ani susținând concerte prin toată Europa, construindu-și astfel o bază solidă de fani în continuă creștere.

Concertele Moonlight Breakfast sunt insoțite de un spectacol vizual de 3d video mapping care desăvârșeste reprezentația unor artiști talentați, mulți intrumentiști, experientă ce trebuie neaparat vazută!

Trupa a pus întotdeauna accent pe reprezentațiile live, nu numai din punct de vedere muzical, ci și din perspectiva atenției la detalii și la spectacolul vizual elaborat pe care show-ul lor le oferă. Ecranele luminoase circulare au devenit un trademark al concertelor Moonlight Breakfast in cei 7 ani de activitate.

Au urcat pe scena a numeroase festivaluri printre care:

XSW Festival, USA / Live Stream from Romania to Queen Victoria Night Market, Australia / Europavox Festival, Franța / Reeperbahn Festival, Germania / Stroga Festival, Germania / Imagine Festival, Basel, Elveția / United Islands Festival, Cehia / Eurosonic, Olanda / Tallinn Music Week, Estonia / Summer Well / Untold Music Festival / Electric Castle / Jazz in The Park / Blaj ALIVE / Green Sound Festival / Transylvanian International Film Festival / Vienna International Dance Festival Impulstanz, Austria / Open Hair Festival, Austria / DonauInselfest Wien, Austria / Wir Sind Wien, Austria / Linzfest, Austria / CANNES Lions International Festival Of Creativity- exclusive event, Franța.

http://www.moonlightbreakfast.com/


We Singing Colors este o formație indie pop din București, înființată în 2011. Îi puteți recunoaște după refrenul de la "Good days, bad days", după fluieratul care se aude încă de la lansarea primului album în 2014, intitulat "Made of wool, made of Heavy Metal".

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrari și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scene din Spania, Bulgaria și Moldova, ba chiar și un concert în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, un live într-o pădure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei 6 ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la "creepy"-ul "Cântec de seară" regizat de Hypno până la plutitorul "Get up slowly", sau de la socialul "Destiny", până la zgomotosul "Out of the city".

Două lucruri au rămas totuși neschimbate, drive-ul pentru a scoate ce-i mai bun din ei și din fani și nucleul reprezentat de Roxana Niculae și Andrei Hațegan, care iși pun amprenta pe fiecare compoziție. Cel de-al doilea album al lor, Lone Learner, a fost lansat anul trecut, la radio auzindu-se deja piesele "Out of the city" sau "Before the storm", iar de curând și piesa "Hunger".Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă