Noutăți și comunicate

Concert Moonlight Breakfast și We Singing Colors în Club Control

5 aprilie 2018
Concert Moonlight Breakfast și We Singing Colors în Club Control
Joi, 5 aprilie 2018, Moonlight Breakfast revine în Club Control cu un show sofisticat ce îmbină ritmuri Electro, Nu-Jazz și Swing, o poveste audio-vizuală de senzație pregatită pentru un nou episod BT Live. Trupa We Singing Colors este invitată să preia ștafeta și să concerteze de la ora 21.00.
Facebook event
Open doors: 20.30h
Intrare: 50 lei.Biletele sunt dispo nibile în avans https://eventbook.ro/music/bilete-moonlight-breakfast-wesinging-colors-bt-live  și în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.



În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.
După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.


Moonlight Breakfast

Prin mix-ul sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Înființată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”.
Pana in prezent, in palmaresul trupei figureaza peste 400 de concerte prin care artistii si-au purtat muzica prin toate colturile tarii si s-au facut auziti pe 4 continente. Moonlight Breakfast a urcat pe scene mari alături de nume sonore precum Hurts în Vienna, Parov Stelar si De Phazz la Nacht Gegen Armut Benefit în Vienna, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G (de la Massive Attack).
Printre evenimentele palpitante pe care Moonlight Breakfast le anunta la inceput de an sunt invitația de a participa la SXSW Festival în Austin, Texas în martie (primul concert în SUA) și turneul din Europa din luna aprilie, care debuteaza cu concertul din Control.

www.facebook.com/moonlightbreakfast
www.youtube.com/user/MoonlightBreakfast/videos



We Singing Colors

We Singing Colors a pornit la drum în 2011 cu ambiția de a scoate în evidență melodia din muzică, în special prin voci, chitară și ritm, mânați de gândul de a cânta cat mai mult, în locuri cât mai interesante. Îi veți recunoaște dupa refrenul de la „Good days, bad days”, fluieratul cu care ne-am familiarizat încă de când au lansat primul album în 2014 - „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte în cluburi și pe scenele festivalurilor din țară, sesiuni de înregistrari și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio si în cluburi din Spania, Bulgaria si Moldova.
Pe 14 februarie 2018, We Singing Colors a lansat cel de-al doilea album „Lone Learner”, o colecție de piese “pentru cei care iubesc, greșesc, încearcă și trag de ei în fiecare zi să fie oameni mai buni” - WSC.

www.facebook.com/wesingingcolors 
www.youtube.com/user/wesingingcolors/videos www.instagram.com/wesingingcolors
Lone Learner album: http://hyperurl.co/lonelearner



Parteneri media:
HitMusic Channel, Music Channel,  Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul NaționalSUNETEArte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.roAnyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOutRockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top