Noutăți și comunicate

Concert Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe, București

28 septembrie 2018
Concert Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 28 septembrie 2018 sunteţi invitaţi începând cu ora 22:30 în Hard Rock Cafe la un concert al trupei Moonlight Breakfast.Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de o serie de alte piese şi din ce în ce mai multe concerte live. Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro", după cum îl definesc chiar membrii trupei.

Trupa a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De - Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor "No More" a fost inclusă pe compilaţia "Superfly - We Are 5," alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 95 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 64 de lei, cu loc la masă în sală
  • Fără loc: 64 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă reduceri!Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrau - Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Top