Noutăți și comunicate

Concert Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe

5 martie 2020
Concert Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe
Moonlight Breakfast va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, joi, 5 martie 2020, de la ora 21:30.


Informații despre trupa Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de o serie de alte piese şi din ce în ce mai multe concerte live.Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro", după cum îl definesc chiar membrii trupei.

Trupa s-a bucurat de un success imens în special în Germania și Austria, astfel acaparând toată Europa. Moonlight Breakfast a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De - Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor "No More" a fost inclusă pe compilaţia "Superfly - We Are 5," alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

Nu ne putem gândi la un mod mai frumos de a trece prin viață decât să facem ceea ce iubim împreună. Petrecem foarte mult timp împreuna în mașini, avioane, hoteluri, cluburi, la festivaluri, și suntem cu toții foarte buni prieteni înainte să fim colegi. Oricat de obositor ar deveni, faptul ca suntem împreună face totul mai ușor.
- Christie, vocalistă Moonlight breakfast

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 59 de lei.
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 64 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Top