Noutăți și comunicate

Concert Moon Museum in Club Puzzle din Bucuresti

21 februarie 2014
Concert Moon Museum in Club Puzzle din Bucuresti
Vineri, 21 februarie 2014, pe scena din Club Puzzle vor urca membrii unui puzzle muzical minunat: Moon Museum.

Acces pe baza de bilet: 25 de lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle Moon Museum este un proiect initiat de Eugen Nutescu (Oigan), chitara si voce in trupa Kumm.

Moon Museum s-a nascut alaturi de Ana-Maria Crisan si Mihai Grama, care au contribuit cu vocile lor la culoarea albumului ce a fost lansat de curand (Mihai Grama chiar si la propriu, ca artist grafic al Cd-ului).

La concertul din 21 februarie, pe scena Puzzle, alaturi de cei 3 Moon Museum vor urca si
- Andrei Robin Proca (Robin&The Backstabbers) la chitara
- Andreas Aron - bas
- John Ciurea (Kumm) - tobe.

Albumul "Moon Museum" contine 13 piese care reflecta drumul parcurs de Oigan in perioada iarna/primavara 2012 si in mare parte se refera la bunele si relele relatiilor dintre oameni, in special dintre femei si barbati.

E e un album de hoinareala desi majoritatea pieselor s-au nascut in diferite apartamente din Bucuresti, cateva la Sofia si la Viena.

"Am refuzat sfatul bine intenționat al prietenilor de a-l lansa tot sub numele de "Oigan" - pentru ca nu tin neaparat sa-mi vad numele scris pe discuri - si am gasit "moon museum" - nume care vine de la o plăcuta de ceramica de aproximativ 3 centimetri, continand desenele a 6 artisti pop din anii '60 - printre care Andi Warhol, Robert Rauschenberg si Claes Oldenburg - depusa pe luna de catre Apollo 12"- Oigan.


Albumul "Moon Museum" suna cam asa :
https://soundcloud.com/moon-museum/01-j-c, https://soundcloud.com/moon-museum/03-radio-wave, https://soundcloud.com/moon-museum/in-your-pocket

Pagina Moon Musem: https://www.facebook.com/MoonMuseumBand

Rock and roll
http://www.youtube.com/watch?v=pl1obRvwVRU


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top