Concert Moon Museum in Club Puzzle din Bucuresti

21 februarie 2014
Vineri, 21 februarie 2014, pe scena din Club Puzzle vor urca membrii unui puzzle muzical minunat: Moon Museum.

Acces pe baza de bilet: 25 de lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle 



Moon Museum este un proiect initiat de Eugen Nutescu (Oigan), chitara si voce in trupa Kumm.

Moon Museum s-a nascut alaturi de Ana-Maria Crisan si Mihai Grama, care au contribuit cu vocile lor la culoarea albumului ce a fost lansat de curand (Mihai Grama chiar si la propriu, ca artist grafic al Cd-ului).

La concertul din 21 februarie, pe scena Puzzle, alaturi de cei 3 Moon Museum vor urca si
- Andrei Robin Proca (Robin&The Backstabbers) la chitara
- Andreas Aron - bas
- John Ciurea (Kumm) - tobe.

Albumul "Moon Museum" contine 13 piese care reflecta drumul parcurs de Oigan in perioada iarna/primavara 2012 si in mare parte se refera la bunele si relele relatiilor dintre oameni, in special dintre femei si barbati.

E e un album de hoinareala desi majoritatea pieselor s-au nascut in diferite apartamente din Bucuresti, cateva la Sofia si la Viena.

"Am refuzat sfatul bine intenționat al prietenilor de a-l lansa tot sub numele de "Oigan" - pentru ca nu tin neaparat sa-mi vad numele scris pe discuri - si am gasit "moon museum" - nume care vine de la o plăcuta de ceramica de aproximativ 3 centimetri, continand desenele a 6 artisti pop din anii '60 - printre care Andi Warhol, Robert Rauschenberg si Claes Oldenburg - depusa pe luna de catre Apollo 12"- Oigan.


Albumul "Moon Museum" suna cam asa :
https://soundcloud.com/moon-museum/01-j-c, https://soundcloud.com/moon-museum/03-radio-wave, https://soundcloud.com/moon-museum/in-your-pocket

Pagina Moon Musem: https://www.facebook.com/MoonMuseumBand

Rock and roll
http://www.youtube.com/watch?v=pl1obRvwVRU