Noutăți și comunicate

Concert MONO in club Rockstadt din Brasov

30 noiembrie 2019
Concert MONO in club Rockstadt din Brasov
Sâmbătă, 30 noiembrie 2019 sunteţi invitaţi de la ora 15:00 în Club Rockstadt din Brașov, la concertul trupei Mono.


Informații despre eveniment

MONO revine în Europa în decembrie pentru ultima parte a turneului de aniversare de 20 de ani! Pe lângă țările care nu au fost vizitate în precedentele runde, turneul va prezenta trupa MONO interpretând material clasic alături de melodii din ultima lor lansare "Nowhere Now Here" - al 10-lea album de muzică rock expansivă și eterică. Plasati ferm ca fondatori si constribuitori în domeniul lor, un concert MONO în direct este ca nicio altă experiență - visceral, ingrozitor și care nu prezintă semne de decădere după două decenii pe drum. Turneul din decembrie va fi precedat de un turneu de vară de festivaluri și spectacole - din Israel în Irlanda - ducând trupa în locuri atât noi, cât și vechi. Vor mai veni mai multe din aceste sărbători aniversare? Priveste acest spatiu.

Conflictul și corelația dintre întuneric și lumină este o temă universală cu o istorie bogată. Din punct de vedere muzical, poate că nicio trupă din secolul XXI nu a extins relația mai consistent sau mai eficient decât trupa japoneză MONO.
Pe parcursul a 10 albume în 20 de ani, MONO a reflectat convingător cele mai liniștite și mai haotice părți ale vieții prin intermediul muzicii lor. Paleta lor instrumentală în continuă expansiune - care a început cu seriozitate în 1999, odată cu configurația tradițională a trupei rock de chitară-bass-tobe - a evoluat pentru a include până la 30 de instrumente orchestrale. Acum, pe 'Nowhere Now Here', trupa adaugă electronica în repertoriul lor - poate inspirat de chitaristul / compozitorul Takaakira "Taka" Goto, din colaborarea recentă cu John McEntire, care se ocupă de Behind the Shadow Drops. Nowhere Now Here vede, de asemenea, prima schimbare a gamei MONO, adăugând noul baterist Dahm Majuri Cipolla (The Phantom Family Halo) în trio-ul principal al lui Goto, Tamaki și Yoda. Tamaki își face debutul vocal aici, cântând în umbrele lui Nico de epocă pe poezia "Haidere".

Cariera improbabilă a MONO i-a dus în aproape toate colțurile planetei, de mai multe ori. Aceste colțuri au lăsat toate amprentele pe muzica lor, întrucât se găsește mai adânc spre sunetul de a nu se simți destul de uman și prea uman - deseori în același timp.

MONO a împărtășit și un scurtmetraj colaborativ, regizat de regizorul francez Julien Levy. Scurtmetrajul a fost inspirat din noua piesă "After You Comes The Flood", cu o urmărire pe străzile din Tokyo în care frica și atracția se ciocnesc.
https://www.youtube.com/watch?v=Lm9Yqv3lJuE
Înregistrat cu producătorul Steve Albini, Nowhere Now Here a fost lansat pe 25 ianuarie 2019 prin Pelagic Records.

Precomandați acum - http://www.smarturl.it/mono-nnh/

Nowhere Now Here Tracklist:
  1. God Bless
  2. After You Comes the Flood
  3. Breathe
  4. Nowhere, Now Here
  5. Far and Further
  6. Sorrow
  7. Parting
  8. Meet Us Where the Night Ends
  9. Funeral Song
  10. Vanishing, Vanishing Maybe
https://www.monoofjapan.com
https://pelagic-records.com/


Evenimente recomandate

Top