Noutăți și comunicate

Concert MONO & GGGOLDDD in /FORM Space din Cluj-Napoca

12 mai 2023
Concert MONO & GGGOLDDD in /FORM Space din Cluj-Napoca
MONO și GGGOLDDD vor susține un concert în /FORM Space din Cluj, vineri pe 12 mai 2023, de la ora 20:00.MONO (trupa japoneză) canta pentru prima dată în /FORM Space.
Grupul japonez de rock instrumental MONO se află în mijlocul unui turneu mondial care sărbătorește noul lor album „Pilgrimage of the Soul” 2023.
„Pilgrimage of the Soul” este al 11-lea album de studio din cariera de 22 de ani a legendelor rockului experimental japonez. Este poate cel mai surprinzator album MONO de până acum. Desigur, este la fel de plin de splendoare ca orice a făcut trupa vreodată.
Formată inițial în 1999, abordarea unică a lui MONO îmbină aranjamentele orchestrale și zgomotul de chitară shoegaze în peisaje epice, memorabile și emoționante. Printre fanii lor, ei sunt venerați ca fiind una dintre cele mai bune experiențe live din rock.
Sunt, de asemenea, una dintre cele mai muncitoare trupe de pe planetă - turneele lor mondiale anuale constau în peste 150 de spectacole și, de asemenea, s-au impus drept curatori respectați pentru festivalurile After Hours din China și Japonia.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top