Noutăți și comunicate

Concert MOISE, 9.7 Richter, Tragic si Green Prophet in Quantic

27 ianuarie 2024
Concert MOISE, 9.7 Richter, Tragic si Green Prophet in Quantic
MOISE, va sustine un concert aniversar de 5 ani în club Quantic din București, sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Invitati sunt cei de la 9.7 Richter, Tragic și Green Prophet.


Informații despre eveniment

Bilete se gasesc via iabilet:
  • 60 lei - acces general - earlybird in limita a 100 bilete
  • 70 lei - acces general - presale – până pe 26.01.2024 inclusiv
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 27.01.2024 online și la intrare
Trupa MOISE vă invită la un super concert aniversar pe 27 ianuarie 2024, în club Quantic, pe aceeași dată și în același loc unde în urmă cu 5 ani au debutat cu primul concert și au lansat primul material discografic, intitulat “Cine ești, cine sunt ”.
Va fi un concert special, unde vor urca pe scenă foști membri care au făcut parte din trupă și care, împreună cu chitaristul Alin Moise, au scris o parte din istoria uneia dintre cele mai apreciate formații noi de heavy metal românesc.
În cadrul concertului aniversar, trupa MOISE va cânta atât piese vechi de pe primul album, cât și piese noi, unele chiar în premieră, care vor face parte de pe următorul material discografic al trupei.
În prima parte a serii vor încinge atmosfera trupele 9.7 Richter, Tragic si Green Prophet.
Așadar, vă așteptăm pe 27 ianuarie în club Quantic la un concert “one in a lifetime”, să petrecem împreună!
* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top