Noutăți și comunicate

Concert Mircea Vintila si Jul Baldovin in Club MoJo BritRoom

22 februarie 2011
Concert Mircea Vintila si Jul Baldovin in Club MoJo BritRoom
Marti, 22 februarie 2011, E-Folk Events si Clubul MoJo BritRoom va invita de la ora 20:30 la un concert extraordinar in compania lui Mircea Vintila unul din cei mai cunoscuti artisti folk din Romania. Invitatul special al serii este Jul Baldovin ce va canta alaturi de Mircea Vintila pe scena clubul MoJo BritRoom.

Pretul unui bilet este de 20 lei si respectiv 15 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club. Pentru contact si rezervari sunati la 0751.229.308 / 0760.263.496.
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.

Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. Cantecele sale debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata "vorbelor". De la "Lordul John" la "Drama de cartier", fanii au savurat o lista intreaga de adevarate hituri.

Mircea Vintila s-a nascut pe 23 Martie 1949 la Bucuresti si a fost interesat de muzica din copilarie. A urmat Scoala de Muzica (clasa viola). A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974.
A cantat alaturi de alti prestigiosi artisti (Mircea Florian, Marcela Saftiuc, Doru Stanculescu) la primul festival studentesc de folk din anul 1971, la clubul "303" al Politehnicii bucurestene, apoi la clubul "Universitas", la "Casa de Cultura a Studentilor" si in Cenaclul Flacara.

Despre Mircea Vintila s-a scris mult si o sa se mai scrie mult in continuare, dar suntem siguri ca vom asculta pe 22 februarie piese precum "Mielul", "Hanul lui Manuc", "Laptaria lui Enache" si multe alte piese de referinta pentru muzica folk.


Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu


Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top