Noutăți și comunicate

Concert Mircea Vintila & Brambura in Hard Rock Cafe din Bucuresti

1 noiembrie 2013
Concert Mircea Vintila & Brambura in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 01 noiembrie 2013, sunteți așteptați începând cu ora 22:00 la un concert Mircea Vintila & Brambura în Hard Rock Cafe.

Trubadurul romantic al micului Paris de alta data revine la Hard Rock Cafe si promite spectatorilor o incursiune muzicala intr-o lume plina de farmec si culoare. Tablouri din Bucurestiul interbelic, secvente inspirate din perioada hippie si pasaje ancorate in realitatea cotidiana se vor perinda prin fata celor prezenti, animate de acorduri de chitara si refrene indragite. Din programul serii nu vor lipsi hituri precum: "Miruna", "Strada Popa Nan", "Hanul lui Manuc", "Adio, deci pe curand" sau "Peste rabdari." MIRCEA VINTILA va concerta alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament ce ii este alaturi de aproape 10 ani.



Pretul biletelor difera in functie de categorie:
-VIP - 80 lei (intalnire si poza cu artistul)*
-Categoria I - 60 lei -  loc la mese in fata scenei
-Categoria II - 40 RON - loc la mese in sala.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria și in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro și http://www.myticket.ro. Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharesti


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top