Noutăți și comunicate

Concert Mircea Tiberian Quartet Jazzy Night in Music Hall

3 martie 2011
Concert Mircea Tiberian Quartet Jazzy Night in Music Hall
Joi, 03 martie 2011, sunteti asteptati de la ora 21:00la un concert al trupei Mircea Tiberian Quartet Jazzy Night in Music Hall. In deschidere vor canta cei de la Everplay.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti.

Serile de blues si jazz intitulate "Still Got The Blues" continua cu succes la Music Hall, asa ca joi, 3 martie va fi o seara de jazz autentic in care Mircea Tiberian si quartetul sau ne vor incanta auzul cu un recital extraordinar de jazz dinamic si improvizatie dezlantuita. Concertul va incepe la ora 21:00.

Mircea Tiberian a debutat in 1974 la Festivalul International de la Sibiu, iar intre anii 1979-1981, a fost membru al Teatrului Muzical "Ion Vasilescu" din Bucuresti. Apoi pana in 1984, a lucrat in studiouri de inregistrari ca pianist si aranjator. Din 1984 pina in 1986, este co-leader al cvartetului Mircea Tiberian - Liviu Butoi, intre "86 si "89, al grupului Opus 4, iar din "89 pina in "90 este conducator al trio-ului "Labirint", si intre 1991-1992, al "Romanian All Stars".

In perioada 1990-1993, este membru al "Romanian Big Band", iar in anul 1998, co-fondator al Orchestrei Interzone Jazz. A participat la diverse proiecte multi-media: Incursiuni (1996), Liniada (1999), Agnus Dei (2000), si a condus mai multe grupuri de jazz sub propriul sau nume.

Experienta artistului nu s-a limitat doar la nivelul muzical, ci s-a extins si spre cel academic, fiind profesor la Universitatea de Muzica din Bucuresti, la sectia de jazz pe care, de altfel, a si infiintat-o in 1990. Este fondatorul si coordonatorul Departamentului de Jazz din Bucuresti (incepind cu 1990 si pina in prezent) si din Cluj (incepind cu 1996 si pina in prezent). Mircea Tiberian mai este si autor de lucrari scrise despre jazz: "Notes on Music and Music Notes", "Curriculum de Jazz" pentru liceele de muzica din Romania.

Printre premiile obtinute de Mircea Tiberian se numara: Muzicianul Roman al Anului (1987); Premiul Uniunii Compozitorilor pentru compozitie jazz (1990, 1996, 2000); Premiul pentru Intreaga Activitate Artistica (Asociatia de jazz Napocensis, 2001)

Discografia sa cuprinde optsprezece albume, printre care: Magic Bird, Never Ending Story, Working Underground, Alone in Heaven, Hotel of Three Beginnings, Back To My Angel, Eleven, Viata lumii, Trei lumini, precum si cele patru discuri impreuna cu grupul Interzone, al carui co-leader este Mircea Tiberian, alaturi de Maurice de Martin.

Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, cu un playlist alcatuit din muzica anilor "60 "80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Sursa: Music Hall.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă