Noutăți și comunicate

Concert Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe, București

12 septembrie 2019
Concert Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe, București
Joi, pe 12 septembrie 2019 sunteţi aşteptaţi la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21:30, la un concert Mircea Baniciu & Band.


Informații despre Mircea Baniciu

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul aniilor ’70, continunâd să iși cânte muzica "subversivă", în ciuda cenzurii impuse de regimul communist. Mai întai ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hituri nemuritoare, în trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de success, și Pasărea Rock compusă din foști membri Pheonix. Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indierent de obstacolele întâlnite în calea sa, păstrând o carieră solo de invidiat.

Concertele Mircea Baniciu te vor teleporta înapoi la rădăcina muzicii rock românești ce se cânta cândva, pe ascuns în cluburi underground.


Informații despre bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 109 lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 89 de lei
Pentru grupuri mari se acorda discounturi!



Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica!
Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.



Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top