Noutăți și comunicate

Concert Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe

30 ianuarie 2020
Concert Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe
Joi, pe 30 ianuarie 2020, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.


Detalii despre Mircea Baniciu

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor ’70, continuand să iși cânte muzica "subversivă", în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Mai întai, ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hituri nemuritoare, în trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes, și Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix. Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa, păstrând o carieră solo de invidiat.

Concertele Mircea Baniciu te vor teleporta înapoi la rădăcina muzicii rock românești ce se cânta cândva, pe ascuns, în cluburi underground.


Detalii bilete concert


Biletele se gasesc in format electronic pe https://www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • Acces General: 99 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 99 de lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • Acces General: 104 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 104 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!



Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top