Noutăți și comunicate

Concert Mircea Baniciu in Music Hall

23 februarie 2011
Concert Mircea Baniciu in Music Hall
Miercuri, 23 februarie 2011, Music Hall anunta cu bucurie prezenta lui Mircea Baniciu intr-un recital extraordinar, ce va incepe la ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 30 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti (fostul club Cage), http://www.musichall.ro.


Cu acest eveniment, binecunoscutul artist va inaugura oficial seria de concerte folk denumita sugestiv "Blowing in The Wind Nigths", ce vor avea loc saptamanal, in ziua de miercuri. Mircea Baniciu este unul dintre cei mai indragiti artisti folk-rock din Romania, care a dat nastere unor numeroase hituri ce sunt astazi pe buzele tuturor. De numele lui Mircea Baniciu se leaga perioada de glorie a legendarei trupe Phoenix din Timisoara.

Impreuna cu Phoenix inregistreaza in perioada '71 - '77 patru albume, pe care se afla piese precum Andrii Popa, Mugur de fluier, Mica tiganiada, Nunta si multe altele, care au scris istorie si au ramas in atentia iubitorilor de muzica pana in ziua de astazi. Trupa Phoenix se destrama in anul 1977, iar Baniciu isi continua cariera pe cont propriu.

In perioada '78 - '90 inregistreaza un EP si alte 4 albume de pe care putem extrage hituri ca Vara la tara, Tristeti provinciale, Dealul cu dor, Esarfa in dar, Daca ai ghici, Scrisoare de bun ramas. In anul 1992 fondeaza trupa Pasarea Colibri, alaturi de Mircea Vintila, Florian Pittis si Vlady Cnejevici. Pasarea Colibri are un succes rasunator si inregistreaza 4 albume de studio pana in anul 2002, precum si un album live si un DVD.

Mircea Baniciu isi continua cariera solo, iar in anul 2008 lanseaza un nou album "Esarfa - Best of - vol 1" care contine cele mai bune balade ale sale. Urmeaza "Best OF vol 2" anul 2010, album ce contine piesele cele mai cunoscute ale artistului - Cantecul ceasornicarului, Vara la tara, Tristeti provinciale, Pisica neagra sau Andrii Popa.


Trupa Everplay va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor '60 -'80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab.

Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.

Sursa : Music Hall.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top