Noutăți și comunicate

Concert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe, Bucuresti

8 martie 2016
Concert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Marți, 08 martie 2016, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:00, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/reteaMircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa '90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tai preferați și sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia impresionanta de suveniruri care iți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabila a sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.Biletele pentru showul Mircea Baniciu & Band se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(http://www.iabilet.ro/retea- Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • 60 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
  • 80 de lei, VIP cu loc la masa in fata sceneiHard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă