Noutăți și comunicate

Concert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe

13 martie 2015
Concert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe
Daca joi pe 12 martie 2015 Alina Manole aniverseaza 6 ani de Luna Patrata, BestMusic Live Concert te invita la Hard Rock Café si vineri, 13 martie 2015, incepand cu ora 22:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa '90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele pentru concertul BestMusic cu Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro  in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

EXTRA
- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.Evenimente recomandate

Top