Noutăți și comunicate

Concert Mike Godoroja si Blue Spirit feat. Marius Mihalache in Music Hall

17 februarie 2011
Concert Mike Godoroja si Blue Spirit feat. Marius Mihalache in Music Hall
Joi, 17 februarie 2011, Music Hall va gazdui incepand cu ora 21:00 un concert Mike Godoroja si Blue Spirit feat. Marius Mihalache adica Balkanic Blues Society.

Mike Godoroja & Blue Spirit featuring Marius Mihalache ne vor incanta seara de joi. Proiectul se numeste Balkanic Blues Society si este prima reprezentatie dupa succesul cu casa inchisa de la teatrul Nottara. Blue Spirit este un proiect initiat si conceput in vara lui 1997 de Mike Godoroja. De-a lungul celor 14 ani de activitate conceptul Blue Spirit a inglobat mai multi muzicieni si s-a prefigurat intr-o zona muzicala de fusion blues, dar cu texte in limba romana. Colaborarea cu Marius Mihalache este una fructuoasa de ambele parti, insa cel mai castigat in toata aceasta "afacere" este publcul, care va avea ocazia sa-i admire joi la Music Hall, ba chiar sa beneficieze de un album cadou, dar acest lucru este valabil doar pentru primele 50 de rezervari.

Trupa Everplay va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor '60 a "'80, cu mare accent pe valoarea pieselor interpretate.

Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti (fostul club Cage), http://www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top