Noutăți și comunicate

Concert MIHAIL alaturi de trupa sa la Hard Rock Cafe

12 octombrie 2016
Concert MIHAIL alaturi de trupa sa la Hard Rock Cafe
Miercuri, 12 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe, pentru a-l vedea live pe MIHAIL, alături de trupa sa. Mihail va prezenta publicului repertoriul său - un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.



Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși pană acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte și Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică. Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”, care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune 30 milioane de vizualizări online. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria “Lookout Tower Acoustic Session”, filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese: “Noi ne privim”, “Let’s make love” și “Seara”.



Bilețele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea -Hard Rock București, Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, stând-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Română și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și în ziua concertului la intrare.

Bilețele au următoarele prețuri:
  • 70 de lei, VIP - cu loc în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top