Noutăți și comunicate

Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe din Bucuresti

25 septembrie 2014
Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 25 septembrie 2014, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:30, la un concert cu artistul pe care "il iubeste toate femeile", Mihai Margineanu alaturi de trupa sa live! Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci" prezentat de Bestmusic si oferit de vinurile Purcari.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestMihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Biletele pentru concertul BestMusic cu Mihai Margineanu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria Vip este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Senia in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
- Hard Rock Cafe

Extra:
- Aplicatia de Ios IaBilet valabila in AppStore aici.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!Parteneri: Magic Fm, Bestmusic.ro, One Music Channel, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, Port.ro, Deezer, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, MaximumRock, Lets Rock, Traieste Muzica, Bucuresteni.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top