Noutăți și comunicate

Concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe, București

7 septembrie 2018
Concert Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 7 septembrie 2018, sunteți invitați de la ora 22:30 la un nou show cu Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe. Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrau - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.Vino să cânți alături de unul dintre ce mai autentici și populari artiști români la Hard Rock Cafe: "Mă iubește femeile", "Zarița", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviația" sau "Melci, scoici, raci, craci".

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzica destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigură și coloana sonoră.La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unica. Artiștii preferați sunt chiar lânga tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai plăcută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cîrții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masă în sală
  • Fără loc: 59 de lei
Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top