Noutăți și comunicate

Concert Mihai Margineanu & Band la Hard Rock Cafe pe 18 februarie

18 februarie 2016
Concert Mihai Margineanu & Band la Hard Rock Cafe pe 18 februarie
Joi, 18 februarie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert cu Mihai Margineanu în Hard Rock Cafe.Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci” prezentat de Bestmusic.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Biletele pentru showul Mihai Margineanu se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top