Noutăți și comunicate

Concert Mick Harvey si Loungerie II in Question Mark

24 septembrie 2014
Concert Mick Harvey si Loungerie II in Question Mark
Miercuri, 24 septembrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert  Mick Harvey și Loungerie II în Question Mark.

Prețul unui bilet este de 25 lei.Mick Harvey este un compozitor și multi-instrumentist cunoscut în urma colaborării sale de lungă durată (mai bine de 36 de ani) cu Nick Cave în trupele The Boy Next Door, The Birthday Party și Nick Cave & The Bad Seeds, fiind responsabil pentru mare parte dintre aranjamentele muzicale ale pieselor acestora. În 2000 și 2011 a colaborat cu Pj Harvey ca producător și muzician pe albumele "Stories From the City, Stories From the Sea", respectiv "Let England Shake", fiecare aducând artistei britanice câte un Mercury Prize.
De asemenea, Mick Harvey este recunoscut in urma carierei sale solo ce cuprinde șase albume de studio și un disc live. Cel mai recent album al său, "Four (Acts of Love)", lansat în 2013, are un ton "sumbru și fragil", mirosind "când a folk intoxicant, când a cântec de leagăn pentru iubiri pregătite a adormi pentru totdeauna" (Paul Breazu, Dilema Veche). O prezență influentă a muzicii contemporane, Mick Harvey este un artist complet care nu poate fi ratat live!

Mick Harvey - Glorious
http://youtu.be/zAtNTxORVrU
http://www.mickharvey.comLoungerie II (pronuntat englezește) a apărut în octombrie 2011. Este o fuziune progresivă, susținută de o atmosferă ritualistică, fraze indie rock și varii sensibilități jazz. Ceea ce pare pentru unii o trupă independentă esoterică este de fapt un cvintet motivat de atitudine Diy și susținut intensiv prin concerte live. Prin efortul concertelor susținute de public au lansat un ep în 2012, urmat, în 2013, de primul album de studio, ''Devaro''.
"Unii ajung la etapa asta mult mai târziu în cariere. Este vorba de adoptarea acestei filosofii muzicale ce emană din cântatul împreună mult și des, și din jamming-ul constant ce-i apropie evident de estetica jazz. Dar este way beyound that." - George Durbălău, revista Sunete

Loungerie II - Devaro
http://youtu.be/jr9rS7dY88k
http://www.facebook.com/LoungerieIIBiletele (limitate la capacitatea clubului) costa 25 de lei si se pot achizitiona in avans la Question Mark sau in seara concertului la intrare (doar in cazul in care nu e sold-out in avans).

Fb event: https://www.facebook.com/events/284428791743071/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă