Noutăți și comunicate

Concert Metrock in Ageless Club

19 aprilie 2013
Concert Metrock in Ageless Club
Vineri, 19 aprilie 2013, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Metrock in Ageless Club&Pub.

Intrare: 15 lei (1 shot de tequila inclus in pretul biletului).

Chiar daca Metrock nu a mai fost prezenta foarte des in actualitatea rock romaneasca, trupa isi are totusi locul in istroia rockului romanesc albume sale: "Castelul de Nisip" si "A Kind of Hell", dar si prin prezenta la ROCK THE CITY 2011 (deschidere WHITWSNAKE, JUDAS PRIEST), OST FEST 2012 (deschidere MOTORHEAD - MEGADETH) sau in deschiderea concertelor sustinute de trupe ca Ian Gillan Band, Jethro Tull, Uriah Heep, Saxon, Paradise Lost.

Din acest motiv un concert Metrock merita vazut mai ales ca ii veti redescoperi intr-o formula cu instrumentisti "grei": Cristi "Zapada" Ionita voce, George Patranoiu chitara, Vlady Sateanu bas, Ovidiu Condrea tobe.

Asadar, toate premisele pentru a asista la un concert exploziv de power-metal marca Metrock. Alaturi de care, in aceeasi nota heavy, ii vom asculta si pe cei de la 9, 7 Richter, semifinalisti ai WACKEN Metal Battle Romania 2013, etapa ce va avea loc pe data de 12.04.2013. Le uram tot succesul din lume.

Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Top