Noutăți și comunicate

Concert metal cu trupele KATARA și Mors Silens in club Manufactura din Timișoara

7 mai 2022
Concert metal cu trupele KATARA și Mors Silens in club Manufactura din Timișoara
Sâmbătă, 7 mai 2022 sunteti invitati la un concert metal al trupelor Katara și Mors Silens în Club Manufactura din Timisoara.

Sâmbăta aceasta trupa KATARA din Arad își lansează noul album de death metal ”My November”, în clubul Manufactura de la ora 19.00. În deschidere va cânta formația Mors Silens din Ungaria.
https://www.youtube.com/watch?v=k9Agg8UmUAA
Katara s-a născut în 2014, iar după o perioadă de definire a unei identități muzicale, formația a susținut primul concert în 2015, aducând un suflu proaspăt pe scena metal din România. Vibrația puternică a death metal-ului clasic era combinată cu spiritul melancolic al melodiei, într-un stil devenit definitoriu pentru Katara.

De-a lungul anilor, băieții au susținut concerte la festivaluri precum Wine Valley în Bulgaria, Metal Gates Festival la București, Bucovina Rock Castle din Suceava, sau Rivulus Dominarum Metal Fest din Baia Mare. Trupa a trecut granițele, și a susținut concerte și în Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia și Bulgaria.

Primul album se numește ”The End”, a fost lansat în 2019 și a fost primit excelent de către public. Al doilea album ”My November„ a fost lansat în luna aprilie și se bucură deja de aprecieri din partea fanilor și-a publicului de nișă.

În toamna lui 2021, trupa s-a calificat în finala națională Wacken Metal Battle, și va reprezenta România, în august 2022 în Germania, la finala internațională a concursului.

Pe scena din Manufactura vor urca sâmbătă Althar la chitară, Roby la chitară bas, Arnold la voce/vioară, Alin la chitară și Beni la tobe.
https://www.youtube.com/watch?v=8xbPn-QmE-I
Mors Silens este o trupă de melodic death metal din Ungaria, activă încă din 2006. Formația îi are în componență pe Fekete Csaba – chitară, Tóth Péter – chitară, Simon Attila – chitară bas și Schupkégel Tamás – voce, și a are la activ patru albume lansate.

Intrarea la concert costă 30 lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top