Noutăți și comunicate

Concert Mercedes Band, C.O.D si All I Had in Question Mark

20 noiembrie 2014
Concert Mercedes Band, C.O.D si All I Had in Question Mark
Joi, 20 noiembrie 2014, Hc Ro și Insrt Booking vă invită de la ora 20:00 la un concert al trupelor Mercedes Band, C.O.D și All I Had în Question Mark.

Suport*: 15 Ron
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

Rvsp: https://www.facebook.com/events/1542072262676226/Mercedes Band este o trupa de nu-rock, modern rock, alternative/metal/melodic din Sfantul Gheorghe ce a luat fiinta in 1997. Trupa are la activ doua albume: "Fotzey" (2003) si "Cu Ochii Inchisi" (2013).

Metalhead Magazin le-a oferit Premiul pentru Cel Mai Bun Album Rock din Romania, si premiul al doilea la categoria Cea Mai Buna Formatie Rock din Romania. Maximum Rock Magazin le-a oferit doua medalii de argint la categoriile Cel mai Bun Album Rock din Romania, și Cea mai Buna Formatie Rock din Romania.

Virtuali ii gasiti la:
https://www.facebook.com/MercedesBandRo
https://www.youtube.com/user/MercedesBandOfficialC.O.D este o trupa ce aduce in scena romaneasca de underground stilul post grunge cu influente stoner. Dupa multi ani de cantat pe la festivaluri, trupa a lansat albumul de debut ``I need to get out``, material concept ce reflecta calatoria omului pentru eliberarea sinelui.

Virtuali ii gasiti la:
http://www.facebook.com/trupacod
http://www.youtube.com/channel/UCfDI9RX8Wu7DR3X2bQ0Tg3QTrupa All I Had a luat nastere in toamna lui 2013, majoritatea fiind fosti membri ai trupei SoundCheck. Stilul este definit drept "Alternative Metal", care combina parti melodioase cu ritmuri energice, break-uri agresive si versuri intense. Sfarsitul anului 2013 a adus concerte prin mai multe locatii din Bucuresti (Club A, Ageless Club sau Arenele Romane), iar perioada Februarie-Aprilie 2014 a reprezentat inregistrarea Ep-ului de debut, "Lost", lansat in Mai 2014, care poate fi ascultat integral pe canalul lor de Youtube.

Virtuali ii gasiti la:
https://www.facebook.com/pages/All-I-Had/205723512779672
https://www.youtube.com/channel/UCJikiPPoZwq3_PyfsDHkUVQQuestion Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

https://www.facebook.com/questionmarklp

Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top