Noutăți și comunicate

Concert Maybeshewill in club Quantic

27 octombrie 2024
Concert Maybeshewill in club Quantic
Maybeshewill va susține un concert în Club Quantic din București, duminică pe 27 octombrie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Maybeshewill revin in aceasta toamna la Bucuresti, in cadrul unui eveniment prezentat de Rockstadt Extreme Fest. Din 2006, Maybeshewill au lansat patru albume etalon pentru muzica post-rock europeana. Reuniti in 2018 la cererea speciala a lui Robert Smith (The Cure) pentru un show in cadrul festivalului Meltdown, 2021 a marcat ulterior lansarea unui nou album, primul de la Fair Youth din 2014.
'No Feeling Is Final' a fost nascut din exasperare, din asumarea unei lumi ce se intreapta inevitabil catre auto-distrugere. In cea mai neagra probabilitate a umanitatii, suntem condusi de cei imbatati de furie, lacomie sau apatie. Vedem orice nedreptate, conflict sau catastrofa in fata ecranelor. Ramanem indiferenti la sistemul care sustine acest comportament. 'No Feeling Is Final' este un mesaj al sperantei si solidaritatii. O poveste despre refuzul de a imbratisa acest destin.
Continuand etica DIY, albumul a fost inregistrat si produs de basistul Jamie Ward si lansat la Robot Needs Home Collective, propria casa de discuri a formatiei.

Biletele vor fi disponibile in vanzare, incepand de miercuri, pe site-ul Rockstadt Extreme Fest.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top