Noutăți și comunicate

Concert Mastic Scum, Necrovile, Vile Obsession, P.O.V. si Merkes in Bar Hand din Iasi

17 aprilie 2011
Concert Mastic Scum, Necrovile, Vile Obsession, P.O.V. si Merkes in Bar Hand din Iasi
Duminica, 17 aprilie 2011, Bar Hand din Iasi va gazdui un concert al trupelor Mastic Scum, Necrovile, Vile Obsession, P.O.V. si Merkes incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Bar Hand : Bulevardul Stefan Cel Mare, Nr. 14, Et. 2, Iasi.


Mastic Scum
http://www.myspace.com/masticscum
Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album "Dust ", lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului "Funeral Nation Tour" alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.


Necrovile
http://www.myspace.com/necrovile
Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acela i an aparand primul album al trupei, "The Pungency of Carnage". Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cantat in nenumarate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless...
Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care ve i fi prezen i la concert veti avea ocazia sa asculta i cateva din noile compozi ii ce vor aparea pe al doilea album al trupei.


Vile Obsession
http://www.myspace.com/vileobsession


P.O.V.
http://www.myspace.com/povro


Merkes
http://www.myspace.com/merkes605


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă