Noutăți și comunicate

Concert Mastic Scum, Necrovile, Casus, Psychogod, Days Before Disappearance, Vepres in Fabrica

16 aprilie 2011
Concert Mastic Scum, Necrovile, Casus, Psychogod, Days Before Disappearance, Vepres in Fabrica
Sambata, 16 aprilie 2011, incepand cu ora 19:00 MetalSupport si Axa Valaha Productions va invita la un concert al trupelor Mastic Scum, Necrovile, Casus, Psychogod, Days Before Disappearance si Vepres in Club Fabrica din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa club Fabrica : Strada 11 Iunie, Nr. 50, Bucuresti.

Mastic Scum,
Necrovile,
Casus,
Psychogod,
Days Before Disappearance,
Vepres.


Mastic Scum
http://www.myspace.com/masticscum
Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album "Dust ", lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului "Funeral Nation Tour" alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.


Necrovile
http://www.myspace.com/necrovile
Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acela i an aparand primul album al trupei, "The Pungency of Carnage". Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cantat in nenumarate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless...
Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care ve i fi prezen i la concert veti avea ocazia sa asculta i cateva din noile compozi ii ce vor aparea pe al doilea album al trupei.


Casus (Germania)
http://www.myspace.com/casusdeath


Psychogod
http://www.myspace.com/psychogodband
Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank, Cristina, Nestor, FV si Alexandra s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.
In martie 2010 Alexandra paraseste trupa, fiind inlocuita de catre Nicu. In luna mai, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc
In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei " We Are Not" filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.
In decembrie 2010 Nicu paraseste trupa din motive personale fiind inlocuit de Mausi (chitara)
Odata cu venirea noului membru stilul se schimba intr-un amestec de groove metal/hardcore/death metal.


Days Before Disappearance
http://www.myspace.com/5dbd
Days Before Disappearance este una dintre cele mai energetice tinere trupe ale scenei bucurestene. Puternic influentati de isteria si viteza grindcore, dar si de riffurile clasice de death metal sau de groove-ul hardcore, deocamdata fara niciun material lansat oficial, dar cu multiple aparitii live de-a lungul timpului


Vepres
http://www.myspace.com/vepresband
Trupa cu experienta in underground-ul metalic romanesc abordeaza un death metal ce urmeaza linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influente si din alte arii metalice, thrash sau black. Vepres va transmit urmatorul mesaj: "Ritmurile va vor pune sangele in miscare si va vor face sa va dezlantuiti, intr-un concert la care suntem onorati sa participam alaturi de Voices of Silence, cu care am mai impartit scena in Bucuresti in 2009."


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă