Noutăți și comunicate

Concert Masterpiece - tribut Metallica - la Hard Rock Cafe

1 noiembrie 2019
Concert Masterpiece - tribut Metallica - la Hard Rock Cafe
Trupa Masterpiece va susține un concert tribut Metallica în Hard Rock Cafe din București, vineri, 1 noiembrie 2019, de la ora 22:30.


Informații despre Masterpiece

Trupa MASTERPIECE este prima și cea mai populară formație tribut Metallica din România, cu originea în Cluj-Napoca. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară precum: ALTAR, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold.

Încă din 2009, de la începuturile înființării trupei, au avut un succes imens, atât în concertele din țară cât și în cele din Europa. Participând la numeroase festivaluri de rock și metal, și-au format un nume demn de o trupa tribut unei formații atât de consacrate ca Metallica. Showurile lor se promit mereu a fi pline de energie, invitând la dans publicul prin primul riff de chitară auzit.
Azi Masterpiece este în continuă ascensiune artistică, promițând fanilor trupei Metallica și muzicii bune în general, show-uri de înalt nivel profesional.

Membrii formației:
  • Andy Ghost-voce
  • Szabi-chitara
  • Dorian-chitara/voce aditionala
  • Lo-chitara bas
  • Gabi-tobe
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Bilete concert Masterpiece

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de bilete)
  • Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 49 de lei
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32, iar locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă