Noutăți și comunicate

Concert Masterpiece (Tribut Metallica) in club Quantic

9 aprilie 2022
Concert Masterpiece (Tribut Metallica) in club Quantic
Trupa Masterpiece va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 9 aprilie 2022, în cadrul Back to Life Tour 2022, concert organizat de către Stay Metal Forever.


Informații despre concertul Masterpiece

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
  • Acces general – 50 lei
  • Acces general la intrare, in ziua evenimentului – 65 lei
Acces gratuit:
  • copiii cu varsta de pana in 14 ani, care sunt insotiti de un adult,
  • persoana cu handicap și persoana care îl însoțește,
Biletele se gasesc in format electronic pe www.ambilet.ro, www.iabilet.ro si in magazinele Flanco si Diverta.

Accesul se va face în baza certificatului COVID-19 ce atestă vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau un rezultat negativ la test PCR sau Antigen efectuat în laborator acreditat cu maxim 72 respectiv 24 de ore înainte de eveniment.


Despre Masterpiece

Trupa MASTERPIECE este prima formatie tribut METALLICA din Romania.

După mai mult de 10 ani petrecuți in formula de 5 membri, cu apariții pe cele mai importante scene din România, trupa Masterpiece se regrupează și continuă în forță ca și cvartet, vocea principală fiind preluată de către chitaristul Szabi Vincze (fiind obligată de plecarea în străinătate a vocalului Andy Ghost).

Trupa este alcatuita din membri cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara.

Inca de la inceput, trupa s-a bucurat de succese obtinute in concerte si festivaluri atat in Romania cat si in Ungaria, unde in 2009 a sustinut un turneu in colaborare cu trupa maghiara Nimfonia (tribut Nirvana).

Azi MASTERPIECE este in continua urcare promitand fanilor trupei Metallica si nu numai, show-uri de inalt nivel profesional.

Membri:
  • Szabi-Voce/Chitara
  • Marius- Chitara/Backing vocals
  • Zoli-Chitara Bass/Backing vocals
  • Gabi-tobe

Masterpiece este un grup menit a-ti taia respiratia! Cine se mai gandea la altceva decat la ceea ce se petrecea pe scena? Pana si comerciantii, fiind mai putin solicitati decat oricand pe perioada festivalului, au venit in fata scenei, sa vada ceea ce orice metalist roman ar trebui sa vada: super-show-ul marca Masterpiece!


https://youtu.be/4BrJZD_6d8M


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top