Noutăți și comunicate

Concert MASTER si Schizogen in club Quantic

16 martie 2023
Concert MASTER si Schizogen in club Quantic
Master și Schizogen vor susține un concert în Club Quantic din București, joi, 16 martie 2023.


Informații despre eveniment

MASTER este cel mai cunoscut proiect al basistului, vocalistului și compozitorului Paul Speckmann.

Ei au fost bine cunoscuți în underground-ul timpuriu al metalului extrem, fiind atât una dintre primele trupe de death metal, cât și una dintre cele mai influente alături de Death în scena death metal emergentă. Trupa a început în 1983 și există și astăzi, având 14 albume de studio cu multe schimbari de componenta de-a lungul timpului.

SCHIZOGEN - Trupa de Brutal Death Metal din Kiev, Ucraina. Trupa a fost înființată la sfârșitul anului 2011. De atunci a trecut prin multe transformări, la fel ca în ceea ce privește membrii trupei, precum și detaliile muzicii. Pe parcursul întregii perioade de existență, muzicienii făceau o mulțime de experimente, căutându-și propriul sunet și aspect. Așa cum a fost planificat de la bun început, direcția principală care a condus trupa înainte a părut a fi stilul Brutal Death Metal. După ce s-a adunat materialul complet în acel moment, trupa își înregistrează albumul de debut „Parasitic Origin” și la sfârșitul anului 2016 îl lansează la binecunoscuta casa spaniole Pathologically Explicit Recordings. Această lucrare a primit o mulțime de recenzii pozitive din întreaga lume și a devenit așa-numitul punct de plecare, părea a fi prima realizare masivă din arsenalul trupei.
Cel de-al doilea album „Spawn of Almighty Essence” a fost lansat pe 21 februarie 2020 la una dintre cele mai tari case de discuri americane Willowtip Records și a primit, de asemenea, multe recenzii pozitive din diferite părți ale lumii. Acum trupa pregătește material pentru cel de-al treilea album.

Biletele se pot achizitiona online, de pe iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Top