Noutăți și comunicate

Concert Mark Nelson, The One Hand Guitar Hero in Ageless Club

23 februarie 2012
Concert Mark Nelson, The One Hand Guitar Hero in Ageless Club
Joi, 23 februarie 2012, incepand cu ora 21:30, Ageless Club va gazdui concertul extraordinar al cantaretului britanic de blues Mark Nelson, The One Hand Guitar Hero.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

"Un bluesman extraordinar....o voce care aminteste de Billy Corgan si de Kurt Cobain,un sunet care iti mangaie urechile si un cantec care se numeste Pepperoni Girl" (Andy Vale from Farenheit 55, Guildford).
"Un chitarist desavarsit care, cu o singura mana, canta mai bine decat multi dintre muzicienii consacrati!" - (David Durant from Brooklands Radio)

Desi Mark s-a nascut cu o singura mana, acest lucru nu l-a impiedicat sa fie un chitarist si compozitor desavarsit. A cantat la chitara in mai multe trupe pop-rock, iar in 2010 s-a decis sa aleaga cariera solo, sustinand o serie de turnee si concerte la Londra si in mai multe orase din Surrey, obtinand, in acelasi an, un premiu la Guildford Music Awards. In 2011 a fost invitat la Festivalul FLO din Kosovo unde a cantat in Pristina si in Orlane. Cantecele sale au fost auzite in fimul "World Without Waves", precum si la televiziunea RTK din Kosovo. Mark a fost intervievat adesea la BBC World Service si a acordat recent un interviu postului de radio online RockZone din Romania.

Cel mai adesea, Mark canta propriile sale compozitii muzicale. Uneori insa isi surprinde publicul cu cover-uri carora le da propria sa interpretare, The Beatles fiind trupa sa favorita. http://www.myspace.com/marknelsonsolo

Tot joi, 23 februarie 2012, ca in fiecare joi a saptamanii, pe scena Ageless Club vor urca si unii dintre cei mai talentati artisti de stand-up comedy din Bucuresti cu un program dedicat celor care iubesc viata in forma ei amuzanta.


Evenimente recomandate

Top