Noutăți și comunicate

Concert Marius Vernescu in club 100 Crossroads

25 februarie 2010
Concert Marius Vernescu in club 100 Crossroads
Joi, 25 februarie 2010 club 100 Crossroads va gazdui un concert Marius Vernescu de la ora 21:00. Un concert eveniment al pianistului de jazz Marius Vernescu, laureat al festivalului de Jazz de la Montreux. O seara speciala, o prezentare nu doar a unui artist desavarsit ci si a unui nou concept cultural, de repunere in valoare a componisticii romanesti. Totul doar in clubul de muzica live si concerte impecabile 100 Crossroads.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Club 100 Crossroads
Adresa: Calea Mosilor, nr. 100, sector 2
Contact & rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561.
http://100crossroads.blogspot.com/

Sam Cirus Reuven

Atunci cand a fost invitat special la programul de granturi al Fundatiei Fullbright sub genericul "The History of Jazz" si abia dupa ce a luat doi ani consecutiv, in 2001 si 2002, importante premii in Europa (Niedersachen Germania, si la sectiunea competitiva jazz solo-pian, la Festivalul de Jazz de la Montreux Elvetia), tanarul artist la care ne referim ar fi putut avea o cariera mai mult decat stralucita in oricare tara, cu exceptia uneia Romania. Sa nu anticipam un raspuns.

Sam Cirus a venit in Romania si, fara valva in jurul premiilor si distinctiilor primite, fara sa-si puna in rama tabloidelor diploma de la Academia de Muzica din Hanovra, a incercat sa propuna publicului avizat al cluburilor, al Radiodifuziunii, sau al TVR un concept muzical, nu o formula de interpretare care, probabil, i-ar fi adus notorietate, poate si celebritatea, succesul.

Conceptul ca atare nu are darul sa atraga atentia difuzorilor de muzica de jazz, pe cand interpretarea unor piese de gen in formula solo-pian (Clayderman ar fi o comparatie), n-ar avea, pe de alta parte, publicul pe care artistul doreste sa-l cucereasca, sa-i trezeasca interesul.

Va spunem ca, dincolo de amanunte, este un concept cultural, de repunere in valoare a componisticii romanesti, asa cum veti putea constata in curand, la Clubul Crossroads (pe Calea Mosilor la numarul 100), in pregatire fiind, totodata si un concert. Dar, despre toate acestea, altadata.

Vom incheia spunandu-va doar ca Sam Cirus Reuven este un nume despre care vom mai auzi, daca nu cumva prin anagramare vom afla si numele real al artistului pe care vi l-am prezentat: Marius Vernescu. Si atunci intelegem de ce a ales Romania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă