Noutăți și comunicate

Concert Marius Matache si Folk Band Imperfect in Mojo Music Club

5 octombrie 2010
Concert Marius Matache si Folk Band Imperfect in Mojo Music Club
Marti, 5 octombrie 2101, incepand cu ora 20:30, e-Folk Events va invita in Mojo Music Club sa petreceti circa 2 ore de muzica folk alaturi de Marius Matache, acompaniat ca de obicei de trupa de acompaniament Folk Band Imperfect, compusa de aceasta data din Radu Tudoroiu (percutie) si Dan Sandulescu (chitara).

Pretul unui bilet este de 10 Ron. Biletele se pot procura de la intrare.
Pentru contact si rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496
Adresa Mojo Music Club : Strada Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti

Dupa ce Ovidiu Mihailescu, Puiu Cretu, Eugen Avram si Jul Baldovin au deschis cel de-al doilea sezon al serilor de folk din Club Mojo, este randul unui alt membru al Gashkademiei de folk sa concerteze pe aceasta scena.

Despre Marius Matache am putea sa scriem aici multe foarte multe dar ne rezumam la a spune ca este unul dintre membrii fondatori ai Gashkademiei de Folk, Project manager si redactor-sef al Forever Folk primul portal de muzica folk din Romania www.foreverfolk.com, doctor in chimie si nu in ultimul rand un artist de success.


Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let s Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă