Noutăți și comunicate

Concert Marius Batu in Music Hall

2 martie 2011
Concert Marius Batu in Music Hall
Miercuri, 02 martie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert Marius Batu incepand cu ora 21:00. In deschidere vor canta cei de la Everplay.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti.

Marius Batu s-a remarcat in lumea muzicii romanesti in 1977, anul in care a infiintat, alaturi de Eugen Baboi, grupul Poesis. In perioada 1982-1985 activitatea sa s-a invartit in jurul "Cenaclului Flacara", iar in 1994, dupa o perioada de 8 ani petrecuta in Germania, a revenit in tara si a reluat activitatea grupului Poesis lansand in 1996 albumul Cantec Soptit.

A urmat o colaborare cu formatia Holograf la spectacole si albume precum: 69% Unpluged, Supersonic, Undeva departe si Holografica, sustinand partitura de chitara acustica si backing vocals. In aceeasi perioada, il regasim alaturi de nume mari ale muzicii romanesti precum Ducu Bertzi pe albumele "Dor de duca", "Sufletul meu" si "Poveste de iarna"; Mircea Vintila - albumul "Madama de pica", Ovidiu Lipan Tandarica - "Renasterea", Dinu Olarasu - "Vis-a-vis", Stepan Project - "Sensul vietii", Compact - "5.Compact".

In luna iunie a anului 2001 Marius Batu este cooptat in grupul Pasarea Colibri, formatie alaturi de care lanseaza albumul "Inca 2000 de ani" si se remarca prin melodii ca si "Elegie", "2000 de ani" si "Cantec soptit". Dupa perioada Pasarea Colibri, a participat la diverse spectacole alaturi de Ducu Bertzi, Florian Pitis dar si alti artisti.

La sfarsitul anului 2007, dupa o pauza de mai bine de 10 ani si la 30 de ani de la infiintarea grupului, Marius Batu si Eugen Baboi s-au reunit in fata publicului romanesc si au lansat un nou produs marca Poesis, albumul Babilon.

Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor "60 "80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Sursa : Music Hall.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă