Noutăți și comunicate

Concert Maria Radu & Band la Hard Rock Cafe

26 februarie 2016
Concert Maria Radu & Band la Hard Rock Cafe
Vineri, 26 februarie 2016, Hard Rock Cafe te invită la o experiență live premium - Maria Radu, alături de trupa sa! Vino să asculți "Zbor", "Dorul", "Too Late For You" și multe alte melodii de suflet, dar și hituri internaționale din toate timpurile!Concertul coincide cu promovarea celei mai noi piese a artistei, “Stay”, o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant - toate acestea însoțite de imaginea "brand new" a Mariei Radu, care surprinde de fiecare dată prin look-ul fresh și energia pe care o transmite.

Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz și a ajuns la inima publicului și prin numeroasele colaborări cu Direcția 5, Vank și Blazzaj. Numele ei se leagă de hituri precum "Pas cu pas", "Lângă inima mea, vine inima ta" sau "M-am îndrăgostit un pic".Așadar, nu uita că pe 26 februarie poți asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar și de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Biletele pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Prețul biletelor diferă in funcție de categorie:
  • - 25 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători.
  • - 35 de lei, cu loc la masă, în fața scenei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top