Noutăți și comunicate

Concert Maria Gheorghiu in Club Mojo

28 februarie 2012
Concert Maria Gheorghiu in Club Mojo
Marti, 28 februarie 2012, incepand cu ora 20:30, sunteti invitati in Cluj Mojo la un concert Maria Gheorghiu.

Maria Gheorghiu e o folkista care nu mai are nevoie de prezentari!
Aparuta la Cenaclul Flacara, o voce inconfundabila, versuri de calitate, o prezenta scenica dosebita, ea este deja un nume in lumea folkului!
Melodiile ei,de la "Ioan cel fara de tara" la "Floare de vartej" invita la intoarcera catre suflet si catre poezia de calitate"¦la concertele ei sala canta si oamenii isi regasesc speranta!

Despre ea insasi Maria Gheorghiu spune: "Printre implinirile memorabile se numara colaborarile cu artistii francezi Dominique Voquer si Anette Baneville, cu spaniolul Patricio, dar si cu orchestra Filarmonicii din Kiev, de asemenea, colaborarile in spectacolele de muzica si poezie alaturi de mari artisti romani in viata sau care au trecut Dincolo (Leopoldina Balanuta, Stefan Iordache, Ovidiu Iuliu Moldovan, Dorel Visan,). Nu stiu cat de importanta este enumerarea albumelor editate pana acum, eu cred ca cel mai important este sa stii ca o parte din cantecele tale au intrat in arhiva sufleteasca a semenilor si ca, cel putin intr-un cantec, se regasesc la un moment dat. Totusi, pentru conformitate, albumele sunt cinci la numar, respectiv: Lacrimi in Flacari, Canon si Maria Gheorghiu, Pe la case laminate, Floare de vartej, Timp netrait, Curcubeu."


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top