Noutăți și comunicate

Concert MARIA GHEORGHIU in club 100 Crossroads

14 aprilie 2009
Concert MARIA GHEORGHIU in club 100 Crossroads
Marti, 14 aprilie 2009 Forever Folk va prezinta concert MARIA GHEORGHIU. Concertul incepe de la ora 20:30. Intrarea 10 ron.

100 Crossroads
Adresa: Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2
Contact & rezervari: 0745250339; 0727362142
http://100crossroads.blogspot.com


Maria Gheorghiu (n. 28 august 1963, Resita) este o binecunoscuta interpreta de muzica folk si realizatoare de emisiuni radio. A devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai iubite artiste si una dintre cele mai apreciate voci din Romania. Site-urile vorbesc despre muzica ei ca fiind un medicament care linisteste, dar poate crea dependenta. In 1993, a castigat Festivalul Om Bun, Victor Socaciu numind-o atunci "Jsan Baez a romanilor".

Discografie
1995 - Lacrimi in flacari - Producator Roton
1997 - Canon si Maria Gheorghiu - Producator Alpha Sound
1998 - Pe la case luminate (album de colinde) - Producator Alpha Sound
1999 - Floare de vartej - Producator Intercont Music
2001 - Pe la case luminate 2 - Producator Intercont Music
2004 - Timp netrait - Editie limitata - Producator Maria Gheorghiu

SURSA: http://ro.wikipedia.org/wiki/Maria_Gheorghiu


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.