Noutăți și comunicate

Concert Marfar in Route 66 din Bucuresti

17 mai 2014
Concert Marfar in Route 66 din Bucuresti
Sâmbătă, 17 mai 2014, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Marfar în Route 66.

Prețul unui bilet este de 20 lei.Incet, incet, dar cu multa maiestrie, din 2003 si pana in prezent cei din trupa Marfar si-au croit drum in peisajul musical autohton si au reusit sa-si cladeasca un nume sonor.

Debutand cu piesa "Las-o ba, ca merge asa (parerea mea)", piesa ce a rasunat mult timp pe posturile de radio din toata tara, trupa Marfar a fost pe buzele tuturor pasionatilor de muzica buna. Ulterior, trupa a decis sa abordeze si piata de cover-uri, avand grija sa nu neglijeze compozitiile proprii.

În perioada 2008-2012 trupa a făcut parte din echipa emisiunii Danutz S.R.L. difuzată de Tvr si prezentata de Dan Bittman, cunoscutul solist al formatiei Holograf.

Cu o experiență muzicală de 11 ani, Marfar are un portofoliu consistent de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco și balade până la rock-ul anilor '80, repertoriul trupei Marfar este unul versatil, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment, de la concerte in aer liber pana la evenimente caritabile, petreceri corporate si chiar concerte in deschiderea unor trupe prestigioase.

Marfar va invita la Clubul Route 66 sa-i ascultati si sa va distrati!

Componenta:
- Tonina Tarnosche - solist vocal
- Cosmin Farcas - solist vocal
- Mirel Cumpnas - chitara
- Dragos Pitaru - bass
- George Statescu - pian
- Valeriu Neamtu -tobe

https://www.facebook.com/events/1486280701583712


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă