Noutăți și comunicate

Concert MARFAR in Music Hall

2 aprilie 2011
Concert MARFAR in Music Hall
Sambata, 02 aprilie 2011 Music Hall va gazdui un concert al trupei MARFAR incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro.

All for one...9 for you !!!

Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

O seara de sambata nu poate fi decat una de party la Music Hall. Intitulata sugestiv "SATURDAY NIGHT FEVER", seara de sambata gazduie te concerte ale celor mai apreciate i dorite trupe de cover-uri.

Sambata, 2 aprilie, suportul muzical perfect pentru o atmosfera incendiara, soldata cu dans pana in zori, va fi asigurat de MARFAR, trupa binecunoscuta din prestatiile "DANUTZ S.R.L." de pe TVR, al carei amfitrion este Dan Bittman. MARFAR = implementarea distractiei de calitate.

Trupa Marfar este infiintata si condusa de tobosarul Vali Neamtu, membru fondator al formatiei Partizan.
Trupa Marfar inseamna: Florin Ristei (voce, chitara), Tonina Tarnosche (voce), Andrei Neamtu (chitara, voce), Dragos Pitaru (bas), Serban Niculae (clape, voce), Vali Neamtu (tobe).

Spectacolul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet va fi de 20 lei.

Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Andrei GEMES, 0758.22.55.91
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top