Noutăți și comunicate

Concert Marcian Petrescu si Trenul de Noapte in Puzzle Club

28 aprilie 2014
Concert Marcian Petrescu si Trenul de Noapte in Puzzle Club
Luni, 28 aprilie 2014, in cadrul serilor MooNDay - Jazz, Blues & More, Marcian Petrescu va sustine alaturi de trupa sa Trenul De Noapte, un show special de blues in Club Puzzle de la ora 21:00.

Acces: 25 de lei. Rezervari si info: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzleMarcian Petrescu este cotat in prezent drept cel mai bun cantaret la muzicuta din Romania in blues, country, rock & roll si folk si este unicul muzician de blues din Romania care a reusit performanta de a avea ca invitati pe albumele sale doi muzicieni de top din blues-ul american, ambii laureati cu Grammy. Este vorba de Sugar Blue (pe albumul "Povestile Bluesului" - 2009) si de Charlie Musselwhite (pe albumul "desCANTECE De Blues" - 2013).

Show-ul pe care-l va sustine, vine cu o multime de piese noi pentru publicul bucurestean, multe dintre ele inscrise pe coordonatele unui sound modern de funk-blues. Nu vor lipsi insa si o serie de standarde de blues prelucrate intr-o maniera extrem de personala, cateva adaptari din marea familie a muzicii cubaneze si celebrele de acum piese cu texte satirice compuse de Marcian.

Tot la capitolul noutati, cu ocazia acestui concert, Marcian isi va prezenta si noul sound de muzicuta, la care a lucrat intens in ultimele doua luni. Va garantam ca va fi absolut spectaculos !

Asadar, doamnelor si domnilor, va asteptam la o seara de exceptie, in care muzicuta va face o fuziune admirabila intre blues-ul clasic si cel modern, intre country, funk si rock & roll. Cu alte cuvinte, la un Super Blues Show - "Let The Blues Time Roll" avandu-i ca protagonisti pe Marcian Petrescu - muzicuta, voce, Rares Totu - chitara, Sheby Joo- bass si Constantin Barbaselu - baterie

Cateva fragmente muzicale:

Din acest oras eu am sa plec - inregistrare in cadrul emisiunii Garantat 100% - http://www.youtube.com/watch?v=1eamHC-4tts

Feel it in your heart - http://www.youtube.com/watch?v=Ww7tY12TVFQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă