Noutăți și comunicate

Concert Marcian Petrescu si Trenul de Noapte in Music Hall

ANULAT !!!
10 martie 2011
Concert Marcian Petrescu si Trenul de Noapte in Music Hall
Evenimentul a fost anulat
Joi, 10 martie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei Marcian Petrescu&Trenul de Noapte incepand cu ora 21:00. In deschidere vor canta cei de la EVERPLAY.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro

Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasa, va invita joi, 10 martie sa petreceti o seara relaxanta in compania lui Marcian Petrescu (muzicuta, voce), considerat a fi cel mai bun muzicutist de blues din tara, liderul trupei Trenul de Noapte, singura formatie de Harmonica Blues din Romania.

"Daca as vrea sa citez din clasici as spune - BLUES IS MY MIDDLE NAME, dar cum nu-mi place sa folosesc formule tocite, pot spune despre mine ca sunt un bluesman, un om care respira, traieste, sufera, iubeste in ritm si armonii de blues inca de la 12 ani, varsta la care m-a atins microbul acestui gen muzical. Sunt muzician profesionist, muzicutist, solist vocal, compozitor, profesor de muzicuta si publicist. Toata energia mi-am pus-o in a sluji cu multa credinta blues-ul. Sper sa rezonam impreuna pe aceasta muzica unica." este mesajul lui Marcian Petrescu pentru cei ce vor veni sa petreaca alaturi de el si de Trenul de Noapte, o seara romantica si relaxanta in Music Hall

Trupa EVERPLAY va deschide seara cu un show live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din hiturile anilor 60 80.

Music Hall, promotor al muzicii de calitate, pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top