Noutăți și comunicate

Concert MARCA INREGISTRATA in Club Fabrica

9 iulie 2010
Concert MARCA INREGISTRATA in Club Fabrica
Vineri, 09 iulie 2010 sunteti invitati in Club Fabrica la un concert al trupei MARCA INREGISTRATA incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Pentru rezervari folositi adresa de email marca.inregistrata.band[at]gmail[dot]com sau numarul de telefon 0732082423.

Adresa Club Fabrica : Strada 11 iunie, Nr. 50, Bucuresti.

Trupa MARCA INREGISTRATA te asteapta in Club Fabrica pentru o noapte de muzica live de calitate! Trupa MARCA INREGISTRATA a luat nastere la inceputul anului 2010 din dorinta membrilor acesteia de a completa lacunele existente in acest moment pe piata muzicala din Romania, asa ca asteapta-te sa ai o experienta diferita fata de cele pe care le-ai avut pana acum.

MARCA INREGISTRATA combina experientele muzicale ale fiecaruia dintre membrii sai intr-un mix unic pe piata in acest moment. Vineri seara Sebastian Badiu (solist vocal), Dan Ionescu (chitara), Andrei Manea (chitara), Vladi Sateanu (bass) si Florin Vasile (tone) te invita sa participi la evenimentul oficial de lansare al MARCA INREGISTRATA !

Un eveniment marca Glow Events realizat cu sprijinul Club Fabrica, Zile si Nopti, Metropotam, Studentie.ro, Stiumuzica.ro, Bestmusic.ro, Letsrock.ro, Metalhead, Thecity.ro, Muzica360.ro, Iconcert.ro, Inoras.ro, Inconcert.ro, No.3, Diseara.ro.


Evenimente recomandate

Top